• nl
  • en
  • fr
  • de
 

Altijd bij de tijd: tijdloze en seizoensgebonden collecties

Het ontwikkelen, produceren (en/of importeren) en uitleveren van een brede collectie decoratie artikelen, decoratie glaswerk en keramiek. Dat is waar we met een enthousiast team van deskundige medewerkers dagelijks mee bezig zijn. We staan midden in de interieurbranche en volgen trends die zich voordoen op het gebied van binnenhuisdecoratie op de voet.

De korte lijnen en eigen voorraad zorgen daarbij dat u over het algemeen producten al binnen 2 dagen in huis hebt. Omdat er grote volumes worden ingekocht leveren we uw kwalitatief hoogwaardige producten ook nog eens tegen een bijzonder scherpe prijs!

We staan voor u klaar, of u nu een bloemisterij groothandel, kweker, opplantbedrijf of tuincentrum bent, en tonen graag de nieuwste collecties in de showroom!

Basiscollectie

In vrijwel ieder interieur van uw klant zijn producten te vinden vanuit een basiscollectie. De basiscollectie bevat met name de meer ‘tijdloze’ producten. Floran heeft een brede basiscollectie met uiteenlopende producten. Bijzonder zijn daarbij de extra grote producten die natuurlijk mooi in een interieur passen, maar ook in winkels gebruikt kunnen worden om de aandacht te trekken van de consument.

Trend gebonden collecties

Net als in veel huishoudens, wordt ook de basiscollectie van Floran aangevuld met diverse producten volgens de laatste trend. Daarbij spelen naast trends vanuit de interieurbranche ook vaak seizoensinvloeden een grote rol.

Specifieke wensen?

We luisteren graag naar u. Een goede collectie opbouw is immers een kwestie van een goede samenwerking tussen leverancier en afnemer. Heeft u specifieke wensen die (momenteel) buiten de collectie vallen? Laat het ons dan gerust weten, we kijken graag naar de mogelijkheden!

Bekijk de collecties

De foto’s op deze website geven een goed beeld van hoe de collecties van decoratief glaswerk, keramiek en overige decoratie artikelen zijn opgebouwd. Voor een totaalbeeld kunt u de showroom bezoeken. Daar staan actuele collecties opgesteld, waarbij duidelijke combinaties tussen ‘trends’ en ‘basics’ worden gemaakt.

We maken graag een afspraak met u om te tonen wat er allemaal mogelijk is. We doen dat op afspraak, omdat we graag de tijd nemen voor een gesprek, een kop koffie en deskundig advies. Neem snel contact op of bel 0348 – 56 61 30. We hopen u binnenkort te mogen begroeten in de showroom! Natuurlijk kunnen we ook een afspraak met één van onze vertegenwoordigers bij u op locatie inplannen.

collectie2collectie1collectie4collectie3