• nl
  • en
  • fr
  • de
 

Keramische potten, vazen, schalen en flessen

Keramiek is tijdloos en veelzijdig. De basis van keramiek wordt traditioneel gevormd vanuit klei. Het verschil wordt gemaakt door factoren als het soort klei, de stoffen die worden toegevoegd en de temperatuur waarop het gebakken wordt. Al sinds de oudheid wordt keramiek gebruikt in zowel eenvoudige als zeer luxe toepassingen.

We hebben voor u een tweetal selecties met keramische potten, vazen en schalen: de tijdloze en stijlvolle basiscollectie en de wisselende collectie van artikelen volgens de laatste trends.

Basiscollectie Keramiek

Tijdloos design en kwaliteit staan centraal. De basis collectie van keramiek bevat een uiteenlopend aanbod aan potten, vazen en schalen. Deze collectie is continu op voorraad en kan gedurende lange tijd geleverd worden. Of het nu om een bloemisterij groothandel of tuincentrum gaat: de basiscollectie vormt een stabiele bron van inkomsten en mag daarom zeker niet ontbreken in uw schappen!

Trendcollectie: de laatste trends in keramiek

De Trendcollectie van keramische potten, vazen, schalen en flessen is met name gekoppeld aan het seizoen. Trends zijn vaak seizoensgebonden, hoofdzakelijk wanneer het gaat om kleuren. Ook wanneer het gaat om bepaalde prints en finishes zijn duidelijke trends waarneembaar.

De trends en de voorspellingen daarvan worden nauwlettend in de gaten gehouden. Vanuit deze ontwikkelingen worden producten ontwikkeld of ingekocht die aan de laatste trends voldoen. Uiteraard wisselt deze collectie regelmatig. Daarom is het verstandig om af en toe weer nieuwe inspiratie op te komen doen in de showroom. Natuurlijk praten we u daar ook graag bij over de laatste trends en de verwachtingen ten aanzien van nieuwe ontwikkelingen!

Kunnen we u helpen?

Naast dat we continu bezig zijn met het bewaken van de kwaliteit van de producten, zijn we ‘trendwatcher’ op ons vakgebied. We doen graag meer dan het verkopen van keramieken producten. We adviseren u graag bij de opbouw van het assortiment en de presentatie daarvan in uw schappen!

Meer weten? Maak snel een afspraak met een van onze vertegenwoordigers via 0348 – 56 61 30!

keramiek1keramiek2keramiek3keramiek4